Partners

ZENO

Masterclass ‘Ontwikkelen van Effectieve Zorgorganisaties’

Via één van de masterclasses (Verbindend Veranderen’) en zijn boek ‘de taal van verandering’ heb ik Rombout leren kennen. Een integer man, met een theoretisch conceptuele diepgang die er niet om liegt. Een voorrecht om met hem te werken en samen aan organisatieontwikkeling te werken.

All About Change ​

Medeauteur en –uitgever van het boek ‘Psychologie in de Boardroom’; netwerkpartner

Cora Reijerse is een vakvrouw als psychologe en ontwikkelaar. De samenwerking met haar ondergaan is de beste manier om haar te leren kennen. Haar positief waarderende kritische stijl hebben Paideusis mede helpen ontwikkelen. Samen een boek schrijven schept een band: vanuit een gedeelde professie én gezamenlijke wens het vak van Arbeids- en Organisatiepsychologie vérder te brengen heeft daar voor gezorgd. Ze is een klasse apart.

Lagerweij & Partners

Dhr. Paul Kop, mede-uitgever ‘Psychologie in de Boardroom’

Paul Kop was vanuit het bestuur van het NIP, de landelijke beroepsvereniging, allang een bekende van Paideusis. Met het samenwerken aan het boek ‘Psychologie in de Boardroom’ is de samenwerking geïntensiveerd. Wat ik aan Paul Kop waardeer is zijn grote hart voor het vak Arbeids- en Organisatiepsychologie, zijn onvermoeibare inzet om het vak neer te zetten én commercieel interessant te maken. Een man die veel energie heeft ingezet en daarmee in mijn ogen de status van het vak naar een hoger niveau heeft gebracht.

Flyter HR

Trainingsacteur, sparringpartner, innovation-partner

JanWillem Nuis laat zien met lef en een grandioze dosis ‘out-of-the-box-heid’ het HR-speelveld te bezien, daarin te doceren en te acteren. Dat laatste als professioneel maar ook als gewaardeerd rollenspeler in assessments of trainingssessies. Een eigenzinnig creatief kundig expressief uitdagend man. Heerlijk om mee te werken.

Solliciteren en meer

Trainingsacteur Eldert Nieuwenhuize.

Met Eldert als rollenspeler wordt het assessment bij Paideusis op goed niveau mogelijk gemaakt. Zijn eigen HR kennis en betrokkenheid op de arbeidsmarkt maken hem een acteur die zich goed kan inleven en met humor en directheid onze kandidaten tegemoet treedt.

Human Interest

Frank Hoekstra, bedrijfskundige; netwerkpartner

Frank Hoekstra en Paideusis werken inmiddels een jaar of tien samen bij diverse klanten in met name de ouderenzorg. De bedrijfskundige en interimvaardigheden van Frank zijn een goeie tegenhanger van de arbeidspsychologische kennis en kunde van Paideusis. Tegelijk maakt de overlap in deze vakgebieden een diverse samenwerking mogelijk; samen hebben we MD trajecten ontworpen, vlootschouw tot stand gebracht, het één-tweetje van intern en extern adviseur heel veel gespeeld zodat medewerkers en leidinggevenden samen er beter op werden en een groot cultuurevaluatie traject gedaan. Een heel kundige, serieus-relativerende collega!.

MD-ACT

Albert Veen en Marielle Damoiseaux; netwerkpartners

‘Albert en Marielle zijn twee krachtige dragende pijlers van MD-act. Wat zij professioneel neerzetten is van een uitstekend niveau. Wat ik in hen prijs is de hoge kwaliteitsnorm die ze m.i. hanteren en daarmee bewijzen zij het vak Arbeids en Organisatiepsychologie een grote dienst. Daarnaast zijn het innemende mensen in de samenwerking: met ruimte voor ontmoeting, veel lachen en een chronische ongedwongenheid. Dat werkt voor mij als professioneel partner in hun netwerk bijzonder inspirerend. Ja, dat mag wel zo blijven!’